Hadise'den defile paylaşımı! Paris Moda Haftası'nda giydiği elbisenin fiyatı şoke etti

Sesi ve konser paylaşımları ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleştirilen Valentino defilesine katıldı. Zarif ve şık görünümüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcının elbisesinin fiyatı merak konusu oldu. İşte, hakkında merak edilenler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYINİZLE 

2023 Paris Moda Haftası'nın merakla beklenen etkinliklerinden biri de Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Valentino defilesiydi. Sesi ve sahne performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Hadise, Valentino defilesine katıldı. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da en çok konser veren şarkıcılardan biri olan Hadise,  Paris Moda Haftası'nın en göz alıcı etkinliklerinden biri olan Valentino defilesinde tercih ettiği kıyafet ile dikkatleri üzerine topladı. 

 

Geçtiğimiz gün, kadın hazır giyim koleksiyonunu Paris Moda Haftası'nda gerçekleştirilen Valentino defilesine katılan Hadise, giydiği elbise ile gündem oldu. Ünlü şarkıcı, defileye dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Defile sırasında giydiği elbise, sosyal medyadan büyük beğeni topladı.

Hadise Paris Moda Haftası Valentino defilesi

Hadise Paris Moda Haftası Valentino defilesi

 

ELBİSENİN TÜRK LİRASI DEĞERİ 19.450,00 TL!

Ünlü şarkıcının Instagram hesabından yaptığı paylaşımların ardından elbisesinin fiyatı merak konusu oldu. Hadise'nin Valentino defilesi sırasında tercih ettiği elbise, New Arrivals markasına ait özel bir tasarım. Çok konuşulan zarif ve dikkat çekici elbisenin değeri ise yaklaşık 1.850,00 euro. Türk lirası değeri 19.450,00 TL olan özel tasarım, zarif ipek tüy detaylarıyla ön plana çıkan tek kol bir parça. Elbisesinin tonlarında doğal bir makyaj tercih eden Hadise, kombininde yine aynı tonda bir ayakkabı kullanarak renk bütünlüğünü bozmadan zarif bir görünüm elde etti. 

İşte ünlü şarkıcının defile paylaşımları;

Hadise Valentino defilesi

Hadise Valentino defilesi

 

Hadise Valentino defilesi elbisesi

Hadise Valentino defilesi elbisesi

 

Valentino defilesi Hadise

Valentino defilesi Hadise

 

Hadise Valentino defilesi hazırlık aşaması

https://www.yasemin.com/moda/haber/3000764-hadiseden-defile-paylasimi-paris-moda-haftasinda-giydigi-elbisenin-fiyati-soke-etti