Ton sür ton nedir ve ton sür ton modasında nasıl giyinilir?

Herkesin ne olduğunu bilmek istediği ancak detaylı bir bilgiye sahip olmadığı moda kavramı ton sür ton giyim, son zamanlarda özellikle Google üzerinde sıkça aratılan bir terim haline geldi. Peki Ton sür ton nedir? Ton sür ton nasıl kombinlenir? Ton sür ton modasında nasıl giyinilir? Ton sür ton hakkında tüm detayları sizler için derledik. İşte yanıtlar...

 

Dilimize Fransızcadan giren ton sür ton kelimesi, çevrildiğinde "ton üzerine ton" anlamına gelmektedir. Birbirine zıt renklerin kullanıldığı "color blocking" akımının aksine, ton sür ton giyim akımında tek bir rengin tonları kullanılır. Sürekli kendini yenileyen ve ünlü tasarımcıların defilelerini süsleyen bu akımı, kendi stilinize tahmin ettiğinizden çok daha kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. İşte ton sür ton giyim tarzının püf noktaları:

Kadın giyiminde doğru bilinen yanlışlar nelerdir? Kıyafet seçiminde en çok yapılan hatalar İLİŞKİLİ HABERKadın giyiminde doğru bilinen yanlışlar nelerdir? Kıyafet seçiminde en çok yapılan hatalar

TON SÜR TON NASIL KOMBİNLENİR?

  • Sade ve soft bir görünüm elde etmek istiyorsanız, pastel tonlarını kullanabilirsiniz. Birbirine uyum sağlayan açıktan koyuya birçok tonu, kombininizde kullanarak hem istediğiniz gibi sade hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. .
  • Ton sür ton tarzı ile sade bir görünüm yakalayabileceğiniz gibi desenli kıyafetleri kullanarak da kombininizi zenginleştirebilirsiniz. Fakat kıyafetinizdeki renklerin birbiriyle uyumlu olması gerekir.

ton sür ton tesettür

ton sür ton tesettür

 

  • Ton sür ton modasında önemli bir diğer detay, kullandığınız aksesuarlardır. Aksesuarlarınız da kombininizde seçtiğiniz rengin tonlarında olmalıdır. Mesela kemer, çanta ve ayakkabınızda koyu tonları yer verebilirsiniz.
  • Kaban ve paltolar sayesinde ton sür ton modasında işinizi çok daha kolaylaştırabilirsiniz. Üzerinize giydiğiniz kabanı koyu, pantolon ya da elbisenizi açık tonlarda seçerek bu trendi stilinize yansıtabilirsiniz.

TON SÜR TON MODASINDA NASIL GİYİNİLİR?

ton sür ton modasına uygun kombinler

ton sür ton modasına uygun kombinler

 

ton sür ton giyim tarzı

ton sür ton giyim tarzı

 

ton sür ton modası

ton sür ton modası

 

2023 kış trendleri

2023 kış trendleri

https://www.yasemin.com/moda/haber/2492281-ton-sur-ton-nedir-ve-ton-sur-ton-modasinda-nasil-giyinilir