Türkiye güzelleri Bursa Moda Haftası'nda podyumda olacak!

Bu sene altıncısı düzenlenen Bursa Moda Günleri, Türk doku ve renklerini barındıran birçok koleksiyona ev sahipliği yapacak. Tarihten bugüne gelen kendine has etkin doku ve desenleriyle Osmanlı döneminin ambiyansını yansıtan 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilecek organizasyonda Türkiye güzellerinden birçok isim podyumda yer alacak.

Türkiye'nin tekstil şehri olarak anılan Bursa'da bu sene 'Bursa Moda Günleri'nin altıncısı düzenleniyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar öncülüğünde inşası gerçekleştirilen şehrin en önemli tarihi yapıtlarından biri Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilecek organizasyon, 12-13 Ekim 2023 tarihleri arasında olacak. Her yıl sahne direktörlüğünü üstlenen ülkenin en prestijli ve ünlü koreografı Asil Çağıl ve Türkiye güzellerinden Yağmur Ayaz’ın sunuculuğunu üstlendiği defilelerde Best Modeller Seviye İkbal Tulgar, Derya Ekşioğlu, Melike Yalnız, Türkan Geyik, Sena Küçük, Tuğçe Tekin, Elif Tokgöz, Fame Model Of Türkiye 2023 1.si Melissa Aslan, Top Model Of Türkiye 2023 1.si Beste Tuğçe Viran, Ukrayna Best Modeli Yanita Shmidt, Leena Shindondola, Deniz Eser, Deniz Atilla, Sude Gül, Ceylan  İsmayilova gibi isimler yer alacak. 

Bursa Fashion Week

Bursa Fashion Week

 

BİRÇOK DEĞERLİ KOLEKSİYON YER ALACAK

Tarihi müzenin ambiyansında gerçekleştirilecek defileler ile dikkatleri üzerine çeken organizasyonda Emelya 'Şehr-i Sultan' dönem defilesi ve yepyeni tasarımlarıyla La Mare Collection – Deniz Yılmazer koleksiyonu yer alacak ve BFW de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Bursa Fashion Week

Bursa Fashion Week

 

FİNAL DEFİLESİNDE ÖDÜLLER İÇİN YARIŞILACAK! 

Aynı zamanda daha önce gerçekleştirilen Bursa Fashion Week moda tasarım yarışmasının finalistleri Atilla Üstündağ desteği ile etkin jüri komitesi çalışması neticesinde değerlendirilerek 165 katılan arasından 21 finalist ile devam edilmeye kara verilmişti. 'Doğal Dokumanın Tasarım ile Buluşması' temalı yarışmanın finalistleri de Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilecek moda günleri final defilesinde ödülleri için yarışacak.

https://www.yasemin.com/moda/haber/3000775-turkiye-guzelleri-bursa-moda-haftasinda-podyumda-olacak